Gulerodssuppe med ingefær

5. juni 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Den varmer godt og kan laves uden de helt store indkøb. Og så er det en suppe, der falder i smag hos både store og små. Servér den evt. med et godt brød eller en kærlig skefuld cremefraiche.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl gulerødder og ingefær, og pil løg og hvidløg. Skær det hele i grove tern, og steg dem i en gryde i olie, til de har taget let farve.
Hæld bouillon over, og kog i ca. 25 minutter, til gulerødderne er møre.
Blend suppen glat med en stavblender i gryden, tilsæt fløde, og kog videre i 5 minutter.
Smag suppen til med æbleeddike, salt og peber, og anret den i skåle med smuldret feta, mynte, græskarkerner og et dryp olivenolie på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar