Gulerodssuppe med ingefær
5. juni 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den varmer godt og kan laves uden de helt store indkøb. Og så er det en suppe, der falder i smag hos både store og små. Servér den evt. med et godt brød eller en kærlig skefuld cremefraiche.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl gulerødder og ingefær, og pil løg og hvidløg. Skær det hele i grove tern, og steg dem i en gryde i olie, til de har taget let farve.
Hæld bouillon over, og kog i ca. 25 minutter, til gulerødderne er møre.
Blend suppen glat med en stavblender i gryden, tilsæt fløde, og kog videre i 5 minutter.
Smag suppen til med æbleeddike, salt og peber, og anret den i skåle med smuldret feta, mynte, græskarkerner og et dryp olivenolie på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk