Æblemos med ingefær

8. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Servér den skønne æblemos med ingefær som et lækkert indslag på brunchbordet, som en formiddagssnack eller som dessert.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl æblet, og skær det i mindre stykker uden kernehuset. Bring æblerne i kog i en gryde sammen med honning og ingefærshot.
Lad det simre godt, til æblerne er møre og kogt ud. Smag til med mere honning og ingefær, og afkøl.
Servér med lidt græsk yoghurt eller mælk, og drys f.eks. med mysli, granola eller hakkede nødder på toppen. Pynt med citronmelisse eller mynte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar