Kartoffelkage med sveskekompot og flødecreme

Den klassiske kartoffelkage med kakaodækket marcipanlåg indeholder selvfølgelig ikke kartofler. Til gengæld byder denne version på sveskekompot og flødecreme.

Kartoffelkage med sveskekompot og flødecreme
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Afkøling, vaniljecreme: Mindst 2 timer.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • en sprøjtepose med stjernetylle og en stor rund tylle
  • en rund udstikker, 8 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Åbn ikke ovnlågen, mens du bager vandbakkelser, så falder de sammen. Vent, til bagetiden er gået, og tag en enkelt vandbakkelse ud for at kontrollere, at den holder formen. Tag først herefter resten ud af ovnen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'