Bagte pærer med flødecreme
11. februar 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Ovnbagte pærer får en fantastisk sødme, der forstærkes af varme krydderier. Kombinér dem med creme og kiks, så har du en lækker dessert.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Halvér pærerne, og fjern kernehuset. Fordel tynde skiver smør på toppen af pærerne.
Fordel sirup, kardemomme og kanel over pærerne, og læg dem i en bradepande.
Bag pærerne i ovnen i ca. 25 minutter.
Knus kiksene, og drys dem over de bagte pærer.
Pisk piskefløde, flødeost og flormelis sammen til en creme. Servér cremen til de bagte pærer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk