Bagte pærer med flødecreme

11. februar 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Ovnbagte pærer får en fantastisk sødme, der forstærkes af varme krydderier. Kombinér dem med creme og kiks, så har du en lækker dessert.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Halvér pærerne, og fjern kernehuset. Fordel tynde skiver smør på toppen af pærerne.
Fordel sirup, kardemomme og kanel over pærerne, og læg dem i en bradepande.
Bag pærerne i ovnen i ca. 25 minutter.
Knus kiksene, og drys dem over de bagte pærer.
Pisk piskefløde, flødeost og flormelis sammen til en creme. Servér cremen til de bagte pærer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar