Jordbær og mango med flødecreme

3. november 2020 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

På en varm sommerdag må desserten ikke tage for lang tid. De her limemarinerede jordbær passer perfekt, når du vil have en let, hurtig og sød afslutning på dit måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær jordbær og mango i skiver.
Riv limeskallen, og pres limesaften.
Riv ingefær fint, og hak 3 kviste mynte fint.
Bland limeskal, limesaft, ingefær, mynte og honning sammen, og hæld blandingen over mango og jordbær.
Pisk fløden luftig, og vend den sammen med yoghurt, flormelis og kardemomme.
Servér mango og jordbær sammen med creme. Pynt desserten med friske mynteblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar