Jordbær og mango med flødecreme
3. november 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
På en varm sommerdag må desserten ikke tage for lang tid. De her limemarinerede jordbær passer perfekt, når du vil have en let, hurtig og sød afslutning på dit måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær jordbær og mango i skiver.
Riv limeskallen, og pres limesaften.
Riv ingefær fint, og hak 3 kviste mynte fint.
Bland limeskal, limesaft, ingefær, mynte og honning sammen, og hæld blandingen over mango og jordbær.
Pisk fløden luftig, og vend den sammen med yoghurt, flormelis og kardemomme.
Servér mango og jordbær sammen med creme. Pynt desserten med friske mynteblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk