Jomfruhummer med krydderolie
22. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Jomfruhummer smager fremragende efter en hurtig tur i ovnen. Sammen med en lækker krydderolie bliver det til en perfekt lille forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Brug en saks, og klip jomfruhummeren åben langs med halen. Fjern tarmen, og læg jomfruhummerne med den åbne hale opad i et ovnfast fad.
Pres hvidløget, og riv citronskallen.
Hak basilikum og oregano fint, og bland det sammen med hvidløg, citronskal, olie, salt og peber.
Fordel krydderolien over jomfruhummerne. Skær citronen over, og pres saft over jomfruhummerne.
Bag jomfruhummerne i ovnen i ca. 6 minutter. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk