Langtidsbagte cherrytomater i krydderolie

14. december 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

De langtidsbagte tomater har en skøn intens smag, og de er perfekte som lækkert fyld i sandwich og salater eller som element på tapasbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og halvér tomaterne, og læg dem i en bradepande med bagepapir med skærefladen opad.
Drys tomaterne med salt og hakket timian og rosmarin.
Bag dem ved 100° i 2 timer. Afkøl helt.
Læg tomaterne i et rengjort glas med tætsluttende låg. Fyld olivenolie i glasset, så tomaterne er dækket, og opbevar på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar