Langtidsbagte cherrytomater i krydderolie
14. december 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De langtidsbagte tomater har en skøn intens smag, og de er perfekte som lækkert fyld i sandwich og salater eller som element på tapasbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og halvér tomaterne, og læg dem i en bradepande med bagepapir med skærefladen opad.
Drys tomaterne med salt og hakket timian og rosmarin.
Bag dem ved 100° i 2 timer. Afkøl helt.
Læg tomaterne i et rengjort glas med tætsluttende låg. Fyld olivenolie i glasset, så tomaterne er dækket, og opbevar på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk