Koteletter med krydderolie og lun kartoffelsalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Krydr din kartoffelsalat med masser af frisk persille, og sørg for, at krydderolien får godt med citronsaft, som går godt i spænd med kotelettens fedme.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg koteletterne på begge sider i olie på en pande, til de er lysebrune.
Skru ned for varmen, steg koteletterne færdige, og krydr med salt og peber.
Skrub kartoflerne, del de store i halve, og kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Skyl og nip spinaten. Skyl og halvér tomaterne. Pil og hak løget fint. Skyl og pluk persillen i blade.
Varm olien op på en pande, og steg kartofler, spinat, tomater, løg og persille i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.
Skyl og nip persille, riv citronskal fint, pil og hak hvidløg fint. Bland persille, citronskal og hvidløg med olivenolie.
Dryp hver kotelet med krydderolie lige før servering, og anret med lun kartoffelsalat.
Tip!
Lav evt. ekstra krydderolie, og dryp den også over kartoffelsalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk