Jomfruhummere med dildmayonnaise og hvidløgsolie

11. september 2020 af .

Foto: Mike Karlsson Lundgren

Jomfruhummere er fantastisk gæstemad, fordi de er så nemme at håndtere, kun behøver ganske kort tilberedning og ser ud af noget. Her er de serveret med hvidløgsolie og mayonnaise rørt med dild, men et klem citron er faktisk nok til at gøre de små hummere festklar.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggeblommer, salt og eddike sammen.
Tilsæt olien i en tynd stråle, mens du pisker.
Vend til sidst med dild.
Flæk jomfruhummerne, og fjern den sorte tarm. Bland olivenolie, hvidløg og salt. <br /> Fordel jomfruhummerne på en bageplade, og pensl dem med hvidløgsolien.
Lige inden servering grilles jomfruhummerne 2-3 minutter under grill i ovnen. De kan naturligvis også grilles på en grill i stedet.
Servér med dildmayonnaisen.

Tip!

Stil gerne skylleskåle eller fugtige servietter frem til gæsterne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar