Lobster rolls med jomfruhummer

Du kan sagtens pynte dine lobster rolls med både toppen og blomsterne af fenniklen. Brug eventuelt dild, hvis du ikke har fennikeltop.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Skær halvdelen af citronen i skiver, og kog dem i gryden sammen med jomfruhummerhallerne i 3 minutter. Flyt hummerhalerne over i isvand for at stoppe kogningen.
Pil hummerhalerne, fjern tarmen og del dem i 3-4 stykker.
Rens fennikel, og snit halvdelen fint på et mandolinjern. Læg fennikelskiverne i isvand, så de bliver sprøde.
Rør mayonnaise, sennep og cremefraiche sammen. Pil og hak skalotteløg fint, og skær resten af fenniklen i små stykker. Riv skallen, og pres saften af det sidste af citronen.
Bland løg, fennikel og kapers i mayonnaise-blandingen. Vend jomfruhummerhalerne i, og smag til med salt, peber, citronsaft og citronskal.
Lun pølsebrødene, og flæk dem. Fyld dem med hummersalat, top med sprøde fennikelskiver og pynt evt. med fennikeltop eller dild.

Tip!

For en hverdagsagtig version, kan du nemt bruge gode rejer i stedet for jomfruhummer. Har du hummersalat i overskud, går denne også godt i en sandwich dagen efter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
26. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar