Grillmarinade til kød
26. juli 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Spanskinspireret marinade med masser af smag, der passer særligt godt til kød, f.eks. oksekød, svinekød og kylling.
Bemærk
Trækketid: 1 døgn
Ingredienser
Sådan gør du
Pil hvidløget, og læg det i et patentglas sammen med de øvrige ingredienser. Ryst godt, og lad gerne marinaden trække 1 døgn inden brug.
Pensl dit foretrukne kød med marinaden, og lad det gerne trække lidt, inden du lægger det på grillen. Pensl evt. et par gange undervejs.
Tip!
Hvis det er mindre stykker kød, så læg dem i en pose sammen med marinaden. Luk posen, og ryst den godt, så marinaden fordeles på kødstykkerne. Kassér altid marinade, hvori kød har trukket.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk