Grillmarinade til fisk

Asiatisk-inspireret marinade med citrongræs og frisk limesaft, der passer særligt godt til mager fisk som torsk, rødspætte og sej.

Grillmarinade til fisk
0-30 min.

(0)

July 26, 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

dl

Sådan gør du

Tip!

Fede og halvfede fisk, som f.eks. laks og havtaske, er bedst at lægge direkte på grillen, imens mager fisk, som f.eks. torsk og rødspætte, bør grilles indpakket. Læg fisken på et stykke bagepapir, dryp med marinade, læg evt. lidt urter og grøntsager ved, og pak til sidst det hele ind i bagepapir og derefter alufolie, inden det lægges på grillen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'