Fyldte peberfrugter med mexikrydret kød

12. november 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Drøm dig til Mexico med bagte peberfrugter, der er fyldt med oksekød, majs og bønner. Servér med en fyldig salat og cremet guacamole.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær den ene side af peberfrugterne, og fjern kernehusene.
Læg peberfrugterne i et ildfast fad. Kom lidt vand ved, og bag dem i ca. 15 minutter.
Svits kødet i olie sammen med knust hvidløg. Krydr med paprika, spidskommen, chili og koriander.
Kom salsa, majs og bønner ved kødet, og kog op. Smag til med salt, peber og evt. flere krydderier.
Fyld peberfrugterne, og bag dem i yderligere 5-10 minutter. Drys evt. med lidt koriander inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar