Fyldte peberfrugter med mexikrydret kød
12. november 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Drøm dig til Mexico med bagte peberfrugter, der er fyldt med oksekød, majs og bønner. Servér med en fyldig salat og cremet guacamole.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær den ene side af peberfrugterne, og fjern kernehusene.
Læg peberfrugterne i et ildfast fad. Kom lidt vand ved, og bag dem i ca. 15 minutter.
Svits kødet i olie sammen med knust hvidløg. Krydr med paprika, spidskommen, chili og koriander.
Kom salsa, majs og bønner ved kødet, og kog op. Smag til med salt, peber og evt. flere krydderier.
Fyld peberfrugterne, og bag dem i yderligere 5-10 minutter. Drys evt. med lidt koriander inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk