Grillmarinade til grøntsager

26. juli 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

En frisk og syrlig marinade med masser af urter, der passer særligt godt til både grøntsager, men den kan også bruges til fisk og fjerkræ.

Bemærk
Trækketid: Gerne 1 døgn

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og knus hvidløgene. Pluk bladene af krydderurterne.
Hæld det hele i et patentglas sammen med laurbærblad, fintrevet citronskal, friskpresset citronsaft og olie.
Ryst godt, og lad det gerne trække 1 døgn inden brug.
Pensl eller dryp dine foretrukne grøntsager med marinaden, inden du lægger dem på grillen. Pensl evt. et par gange undervejs.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar