Grillmarinade til grøntsager
26. juli 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En frisk og syrlig marinade med masser af urter, der passer særligt godt til både grøntsager, men den kan også bruges til fisk og fjerkræ.
Bemærk
Trækketid: Gerne 1 døgn
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og knus hvidløgene. Pluk bladene af krydderurterne.
Hæld det hele i et patentglas sammen med laurbærblad, fintrevet citronskal, friskpresset citronsaft og olie.
Ryst godt, og lad det gerne trække 1 døgn inden brug.
Pensl eller dryp dine foretrukne grøntsager med marinaden, inden du lægger dem på grillen. Pensl evt. et par gange undervejs.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk