Æggewraps med kød og grønt
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Saftige og proteinrige wraps af æg, med fyld af stegt svinemørbrad og grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør æg, mel og mælk sammen, og krydr med salt og peber.
Steg lidt af dejen i lidt olie på en slip let-pande, til den er fast, vend, og lad den få lidt farve. Gentag med resten af dejen.
Skyl og tør hjertesalat og spirer.
Skyl agurken, halvér den på langs, fjern kernerne, og skær den i tynde skiver.
Fordel salat, svinemørbrad skåret i skiver, agurk, rødbedespirer og karse på dine wraps, og rul dem sammen omkring fyldet. Pak rullerne<br />
stramt ind i madpapir.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk