Æggewraps med kød og grønt

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Saftige og proteinrige wraps af æg, med fyld af stegt svinemørbrad og grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør æg, mel og mælk sammen, og krydr med salt og peber.
Steg lidt af dejen i lidt olie på en slip let-pande, til den er fast, vend, og lad den få lidt farve. Gentag med resten af dejen.
Skyl og tør hjertesalat og spirer.
Skyl agurken, halvér den på langs, fjern kernerne, og skær den i tynde skiver.
Fordel salat, svinemørbrad skåret i skiver, agurk, rødbedespirer og karse på dine wraps, og rul dem sammen omkring fyldet. Pak rullerne<br /> stramt ind i madpapir.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar