Rosmarinstegt kylling og pasta med fennikel
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Tilbered din kylling med frisk rosmarin – det smager fantastisk!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær hver kyllingefilet i 2 lige store stykker.
Bland solsikkeolie, fennikelfrø og friskhakket rosmarin sammen, og vend kyllingestykkerne heri. Steg dem på en pande ved middel varme, til de er netop gennemstegte.
Skær lasagnepladerne i tilfældige stykker, fx trekanter og firkanter. Bring en gryde med vand i kog, og læg pastastykkerne i det kogende vand.
Lad dem koge i ca. 3 minutter, eller til de er netop færdigkogte, men stadig har en smule bid. Lad pastaen afdryppe i en sigte
Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver på langs. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Vend den friskkogte pasta sammen med fennikel, tomater og pesto. Drys med friskrevet parmesan og basilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk