Gnocchi med bacon, asparges og salvie

19. april 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Gnocchi er små, buttede kartoffelpastaer, der kan købes i velassorterede supermarkeder

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Fordel gnocchierne i en bradepande eller et ovnfad.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skær baconen i mindre stykker, og hak salvien groft. Fordel det hele mellem gnocchierne.
Dryp olie over retten, krydr med fintrevet citronskal, rosmarin, salt og peber, og vend forsigtigt det hele sammen. Sæt bradepanden i ovnen, og steg i 15 minutter.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste træede ende af. Skær aspargesene i mindre stykker, og fordel dem over retten. Sæt bradepanden tilbage i ovnen, og steg i yderligere ca. 10 minutter, til gnocchierne er gyldne, og baconen er sprød.
Fordél retten i dybe tallerkener, drys med friskrevet parmesan, og pynt evt. med ekstra salvie. Servér straks. 

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar