Gnocchi med bacon, asparges og salvie
19. april 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Gnocchi er små, buttede kartoffelpastaer, der kan købes i velassorterede supermarkeder
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°. Fordel gnocchierne i en bradepande eller et ovnfad.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skær baconen i mindre stykker, og hak salvien groft. Fordel det hele mellem gnocchierne.
Dryp olie over retten, krydr med fintrevet citronskal, rosmarin, salt og peber, og vend forsigtigt det hele sammen. Sæt bradepanden i ovnen, og steg i 15 minutter.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste træede ende af. Skær aspargesene i mindre stykker, og fordel dem over retten. Sæt bradepanden tilbage i ovnen, og steg i yderligere ca. 10 minutter, til gnocchierne er gyldne, og baconen er sprød.
Fordél retten i dybe tallerkener, drys med friskrevet parmesan, og pynt evt. med ekstra salvie. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk