Svinemedaljoner med gnocchi, asparges og svampe

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Gnocchi er små pastakugler lavet af kogte kartofler. Kig efter denne italienske specialitet i supermarkedets køledisk med frisk pasta. Kan du ikke få fat i gnocchi, kan du sagtens bruge en anden type frisk pasta i stedet.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog gnocchi efter pakkens anvisning. Lad den dryppe af i en sigte.
Bræk den nederste, lidt træede ende af aspargeserne. Skær dem i mundrette stykker.
Rens svampene. Pil løg og hvidløg, og snit dem fint. Varm ⅔ af olien op på en pande, og steg svampe, løg, hvidløg, asparges og timian i ca. 3 minutter.
Vend den afdryppede gnocchi i retten, og smag til med salt og peber.
Krydr svinemedaljonerne godt med salt og peber, og steg dem i den sidste ⅓ olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
Fordel gnocchi, svampe og asparges på tallerkener, og læg en svinemedaljon øverst. Servér med rigeligt friskhøvlet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar