Svinemedaljoner med gnocchi, asparges og svampe
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Line Falck
Gnocchi er små pastakugler lavet af kogte kartofler. Kig efter denne italienske specialitet i supermarkedets køledisk med frisk pasta. Kan du ikke få fat i gnocchi, kan du sagtens bruge en anden type frisk pasta i stedet.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog gnocchi efter pakkens anvisning. Lad den dryppe af i en sigte.
Bræk den nederste, lidt træede ende af aspargeserne. Skær dem i mundrette stykker.
Rens svampene. Pil løg og hvidløg, og snit dem fint. Varm ⅔ af olien op på en pande, og steg svampe, løg, hvidløg, asparges og timian i ca. 3 minutter.
Vend den afdryppede gnocchi i retten, og smag til med salt og peber.
Krydr svinemedaljonerne godt med salt og peber, og steg dem i den sidste ⅓ olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
Fordel gnocchi, svampe og asparges på tallerkener, og læg en svinemedaljon øverst. Servér med rigeligt friskhøvlet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk