Gnocchi med salvie og brunet smør
6. juli 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Gnocchi er små bløde kugler lavet af en slags kartoffelmos. De smager ikke af meget i sig selv, men steger du dem gyldne i smør sammen med salvie og hvidløg, får du en uimodståelig, klassisk italiensk ret.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog gnocchi 2-3 minutter i letsaltet vand. Smelt smør ved lav varme på en pande med høje kanter eller i en gryde.
Steg salvieblade, presset hvidløg og champignoner i kvarter i smørret ved middel varme et par minutter.
Vend de afdryppede gnocchier på panden. Rist dem gyldne i 7-10 minutter.
Drys citronskal (gem saften til råkostsalaten) og revet parmesan over. Smag til med salt og peber.
Snit gulerødder og spidskål fint. Smag til med citronsaft og sukker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk