Gnocchi med salvie og ostesauce
20. oktober 2022
af
Morten Schou.
Foto: Stine Christiansen
Den sprødstegte gnocchi gør sig eminent i selskab med cremet ostesauce og pandestegte østershatte. Comfort food på gourmetniveau!
Ingredienser
Sådan gør du
Rens østershattene. Riv ravosten, og varm den forsigtigt op i en gryde med fløde, sødmælk og smør.
Blend cremen med en stavblender, til den er skummende, og smag til med flagesalt.
Steg gnocchierne gyldne i olivenolie på en pande.
Steg østershattene gyldne i olivenolie på en anden pande. Krydr med flagesalt.
Skyl og nip salvien. Servér de stegte gnocchi og østershatte i cremet ostesauce, og drys med frisk salvie.
Tip!
Børst svampene forsigtigt med en børste fremfor at rense med vand. På den måde bevarer du svampenes smag og konsistens.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk