Gnocchi med salvie og ostesauce

20. oktober 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Den sprødstegte gnocchi gør sig eminent i selskab med cremet ostesauce og pandestegte østershatte. Comfort food på gourmetniveau!

Ingredienser

Sådan gør du

Rens østershattene. Riv ravosten, og varm den forsigtigt op i en gryde med fløde, sødmælk og smør.
Blend cremen med en stavblender, til den er skummende, og smag til med flagesalt.
Steg gnocchierne gyldne i olivenolie på en pande.
Steg østershattene gyldne i olivenolie på en anden pande. Krydr med flagesalt.
Skyl og nip salvien. Servér de stegte gnocchi og østershatte i cremet ostesauce, og drys med frisk salvie.

Tip!

Børst svampene forsigtigt med en børste fremfor at rense med vand. På den måde bevarer du svampenes smag og konsistens.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar