Butterbeean-gnocchi med pesto og asparges
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Det er både hurtigere og mere mættende, når du udskifter kartofler med butterbeans i din hjemmelavede gnocchi.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl butterbeans i en sigte. Kør dem i en foodprocessor sammen med æg, indtil du får en helt jævn masse. Tilsæt mel og salt, og kør maskinen igen, så massen samler sig til en smidig dej.
Del dejen i 8 stykker. Drys mel på bordet, og rul stykkerne ud i lange pølser. Skær dem i mindre bidder, og brug en gaffel til at trykke bidderne let sammen, så de får et fint mønster.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og tilsæt gnocchi. Kog i 3-4 minutter, til de stiger til overfladen og føles faste. Afdryp i en sigte.
Smelt smørret på en stor pande, og steg de afdryppede gnocchi i ca. 10 minutter, til de bliver let gyldne. Skyl aspargesene, knæk bunden af, og skær aspargesene i mindre stykker.
Steg apsarges sammen med gnocchi i de sidste 5 minutter af stegetiden.
Hæld pandens indhold i en skål, og vend det i pesto. Tilsæt skyllet rucola og parmesanflager, og vend rundt. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk