Gnocchi med svampe og bacon
9. august 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Gnocchi kan købes i velassorterede supermarkeder og er et godt alternativ til pasta.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog gnocchi efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte.
Steg bacontern sprøde på en pande, og afdryp på fedtsugende papir.
Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem gyldne i baconfedtet på panden, og krydr med salt og peber.
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Skyl og hak persille og rosmarin fint. Lad det hele stege med i gryden, til løgene bliver klare.
Hæld hvidvin og bouillon i gryden, og bring saucen i kog. Lad saucen simre, til den begynder at tykne.
Riv parmesanen fint, og vend den i panden sammen med kogt gnocchi. Varm retten godt igennem, så parmesanen smelter.
Drys bacon over, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk