Friteret artiskok med drys

Sprøde artiskokblade med et lækkert drys af tørret solbær, hasselnød og tang gør sig godt med et koldt glas vin.

Friteret artiskok med drys
0-30 min.

(0)

May 20, 2020 af Mikkel KarstadFoto: Anders Schønnemann
Bemærk:Hvis du stikker en tændstik (uden svovl) ned i den varme olie, skal det syde let omkring tandstikken, når olien klar.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Når du skal skære bladene af artiskokkerne, så tag dem i hånden enkeltvis, og brug en skarp urtekniv til at skære bladene af lidt ad gangen, så du ikke kommer til at tage for meget af bunden. Dog er det vigtigt, at alt det grønne kommer af, da det smager utroligt bittert.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'