Friteret artiskok med drys
Sprøde artiskokblade med et lækkert drys af tørret solbær, hasselnød og tang gør sig godt med et koldt glas vin.
![Friteret artiskok med drys](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/friteret-artiskok-med-drys_14575.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.345631067961165&fp-y=0.7859592597610943&fp-z=1.4466292134831462)
0-30 min.
(0)
May 20, 2020 af Mikkel KarstadFoto: Anders Schønnemann
Bemærk:Hvis du stikker en tændstik (uden svovl) ned i den varme olie, skal det syde let omkring tandstikken, når olien klar.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner