Fyldte artiskokker
5. november 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Den milde artiskok fyldes her med en lækker blanding af cremefraiche, ost og nødder. Når den er bagt kan bladene dyppes i fyldet. Det er både en hyggelig og velsmagende forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl artiskokkerne, skær stok og top af, og skær alle spidser af bladene.
Skær langs den gule kant, og udhul dem.
Pil og pres hvidløgsfeddene, og bland dem med cremefraiche, sennep og revet ost. Hak hasselnøddekernerne.
Fyld artiskokkerne med hvidløgsblandingen, og drys med en blanding af parmesan og hasselnødder.
Sæt de fyldte artiskokker i et ovnfast fad, og læg sølvpapir over. Bag artiskokkerne i ovnen ved 180° i 45 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk