Fillotærte med brieost og pære
13. januar 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Knasende og cremede tærter, der er pivnemme at lave med søvn i øjnene. Beregn 2 tærter per person.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° varmluft. Fold fillodejen, og klip den i 8 stykker, så du har 16 firkanter i alt. Smelt smørret.
Pensl alle arkene gavmildt med smør, og læg dem sammen i lag i en smurt muffinform.
Skyl pæren, og skær den i tern. Skær brien i skiver, og fordel begge dele i de små muffins. Dryp med honning, og top med lidt hakket rosmarin
Bag tærterne i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Nyd dem varme eller lune.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk