Butterdejstærter med pære
25. februar 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Færdigkøbt butterdej er den perfekte løsning, når desserten skal hurtigt på bordet. De her små butterdejstærter tager ingen tid at lave og smager skønt sammen med en kop kaffe.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær butterdejen i 6 rektangler, og fordel stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Riv marcipanen groft på butterdejsstykkerne. Lad kanten være fri.
Skær pærerne i skiver, og fordel over marcipanen.
Smelt smørret, og pensl pærerne. Drys pærerne med kanel og rørsukker.
Pisk æggehvide, og pensl kanterne. Drys kanterne med hakkede mandler.
Bag i ovnen i ca. 15 minutter. Servér f.eks. med cremefraiche eller vaniljeis.
Tip!
Du kan også lave tærterne med æble. Skift pærerne ud med æbler, og følg ellers samme fremgangsmåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk