Fillotærte med svampe og kål

14. januar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Tærten her laves med fillodej, der giver en ekstra brød bund, og så er den samtidig nem at lave. Fyldet består af svampe, grønkål, æg og ricotta.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg fillodejspladerne oven på hinanden i en rektangulær tærteform beklædt med bagepapir. Klip evt. kanten lidt til.
Skær svampene i mindre stykker, og svits dem i lidt olie på en pande, til de er gyldne og møre.
Skyl og rib grønkålen, og steg den med i et kort øjeblik. Krydr med salt og peber.
Pisk æg og ricotta sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Vend svampe og kål i æggemassen, og fyld den i tærteformen.
Bag tærten ca. 20 minutter ved 175° nederst i ovnen. Servér straks, evt. med en grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar