Yoghurtkage med pære
21. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Yoghurtkagen minder lidt om en klassisk cheesecake. Yoghurten gør kagen ekstra lækker og svampet.
Ingredienser
Udstyr
en springform, ca. 24 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl pærerne, og skær dem i tern.
Pisk æg og sukker sammen, til det er hvidt og cremet. Rør yoghurten i dejen sammen med mel, bagepulver og salt.
Smelt smørret, og rør det i dejen. Vend pærestykkerne i, og fordel dejen i en smurt springform.
Bag kagen i 15 minutter ved 200°. Skru herefter temperaturen ned til 160°, og bag kagen i yderligere 40 minutter.
Afkøl kagen på en rist, før du tager den ud af formen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk