Yoghurtkage med pære

21. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Yoghurtkagen minder lidt om en klassisk cheesecake. Yoghurten gør kagen ekstra lækker og svampet.

Ingredienser

Udstyr

en springform, ca. 24 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl pærerne, og skær dem i tern.
Pisk æg og sukker sammen, til det er hvidt og cremet. Rør yoghurten i dejen sammen med mel, bagepulver og salt.
Smelt smørret, og rør det i dejen. Vend pærestykkerne i, og fordel dejen i en smurt springform.
Bag kagen i 15 minutter ved 200°. Skru herefter temperaturen ned til 160°, og bag kagen i yderligere 40 minutter.
Afkøl kagen på en rist, før du tager den ud af formen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar