Syltede pærer

8. oktober 2019 af .

Foto: Line Falck Christensen

Brug de syltede pærer kolde eller varme til ost, paté, pølser og i sandwiches.

Ingredienser

Udstyr

Sylteglas (1 x 1 l eller 2 x 500 ml)

Sådan gør du

Kom alle ingredienser undtaget pærerne i en stor gryde, og bring blandingen i kog, så sukkeret bliver opløst.
Skræl pærerne. Er de små, kan du nøjes med at fjerne blomsten, men er de store, halverer du pærerne og fjerner også kernehuset og stilken.
Læg pærerne i gryden. Lad dem simre, til de er let transparente og føles møre, når du stikker i dem med en tynd kniv – det tager ca. 15-20 minutter alt efter størrelse.
Tag pærerne op med en hulske, og kom dem på rene, skoldede sylteglas.
Kog syltelagen ved kraftig varme, så den koger ind til ca. 450 ml. Hæld lagen over pærerne i glasset. Kom også krydderierne i glasset. Luk glassene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar