Baked beans

8. januar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Bagte bønner med en sjat whisky er ægte cowboymad, der både kan spises omkring bålet og til morgenmad sammen med røræg og ristet rugbrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og skær dem i tynde skiver. Steg løg, hvidløg og bacon gyldne og klare i en gryde. Tilsæt whisky, og lad det koge ind. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, farin, laurbærblade, bouillon, paprika og Worchestershiresauce, og lad det simre i 15 minutter.
Afdryp bønnerne, hæld dem i gryden, og lad det hele simre i yderligere 30 minutter. Smag til med salt og peber og en smule eddike.
Servér baked beans direkte fra gryden, evt. med en grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar