Tacos med refried beans og syltede rødløg
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Tacos skal spises med fingrene – og man må godt grise lidt. Fyld dem med refried beans og hjemmesyltede rødløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak hvidløg, og steg dem i olie i en gryde, til de er klare.
Hæld bønner (inkl. væde) ved, og lad det simre i 5 minutter.
Pres saften af limefrugten. Mos bønnerne let med en gaffel, og smag til med spidskommen, chilipulver, limesaft, salt og peber.
Pil løgene, og skær dem i tynde både. Bland eddike, limesaft, honning og salt i en skål, og lad løgene trække i lagen i ca. 10 minutter.
Lun de små majstortillaer, og fyld dem med refried beans, syltede rødløg, revet ost og frisk koriander. Dryp med chilisauce.
Tip!
Brug gerne en smagfuld ost som topping, f.eks. gruyere.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk