Amarettokugler med marcipan og chokolade

7. januar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

De smukke marcipan-chokoladekugler er smagt til med Amaretto, overtrukket med hvid chokolade og trillet i mandelflager.

Bemærk
Hviletid: 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør marcipan i den smeltede chokolade, til konsistensen er jævn.
Smag til med Amaretto, og lad marcipanblandingen hvile på køl i ca. 1 time.
Tag marcipanblandingen ud af køleskabet, og tril den til ca. 20 små kugler. Lad dem hvile i yderligere 1 time.
Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad. Hæld mandelflagerne ud på en tallerken.
Dyp marcipankuglerne i chokoladen, og rul dem herefter i mandelflagerne.
Lad dem køle helt af, så chokoladen størkner, og opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar