Amarettokugler med marcipan og chokolade
De smukke marcipan-chokoladekugler er smagt til med Amaretto, overtrukket med hvid chokolade og trillet i mandelflager.

0-30 min.
(0)
7. januar 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hviletid: 2 timer.
Ingredienser
stk.
Marcipankugler
- hvid chokolade
- 100 g
- marcipan
- 200 g
- Amaretto
- 25 ml
Overtræk og pynt
- hvid chokolade
- 125 g
- mandelflager
- 100 g
Sådan gør du
Marcipankugler
Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør marcipan i den smeltede chokolade, til konsistensen er jævn.
Smag til med Amaretto, og lad marcipanblandingen hvile på køl i ca. 1 time.
Tag marcipanblandingen ud af køleskabet, og tril den til ca. 20 små kugler. Lad dem hvile i yderligere 1 time.
Overtræk og pynt
Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad. Hæld mandelflagerne ud på en tallerken.
Dyp marcipankuglerne i chokoladen, og rul dem herefter i mandelflagerne.
Lad dem køle helt af, så chokoladen størkner, og opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner