Amarettokugler med marcipan og chokolade

De smukke marcipan-chokoladekugler er smagt til med Amaretto, overtrukket med hvid chokolade og trillet i mandelflager.

Amarettokugler med marcipan og chokolade
0-30 min.

(0)

7. januar 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hviletid: 2 timer.

Ingredienser

stk.

Marcipankugler

hvid chokolade
100 g
marcipan
200 g
Amaretto
25 ml

Overtræk og pynt

hvid chokolade
125 g
mandelflager
100 g

Sådan gør du

Marcipankugler

Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør marcipan i den smeltede chokolade, til konsistensen er jævn.
Smag til med Amaretto, og lad marcipanblandingen hvile på køl i ca. 1 time.
Tag marcipanblandingen ud af køleskabet, og tril den til ca. 20 små kugler. Lad dem hvile i yderligere 1 time.

Overtræk og pynt

Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad. Hæld mandelflagerne ud på en tallerken.
Dyp marcipankuglerne i chokoladen, og rul dem herefter i mandelflagerne.
Lad dem køle helt af, så chokoladen størkner, og opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'