Svesker med marcipan og chokolade
1. december 2017
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
Svesker med marcipan og chokolade er superlækker og enkel konfekt til fx jul. Læg sveskerne i en lage af appelsinskal, stjerneanis og portvin for en ekstra god smag!
Bemærk
Trækketid: 1 døgn.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv skallen af appelsinen. Læg svesker, appelsinskal og stjerneanis i en lille beholder med låg, og hæld spititus over.
Læg låget på, og lad dem trække i et døgn. Ryst/vend den et par gange.
Rul marcipanen ud i ca. 1 cm’s tykkelse mellem 2 stykker husholdningsfilm. Stik den ud i cirkler på 8-10 cm i diameter.
Pak 1 stykke marcipan om hver sveske. Smelt chokoladen, og dyp konfekten heri.
Pynt med lidt mandler, inden chokoladen stivner helt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk