Svesker med marcipan og chokolade

1. december 2017 af .

Foto: AOP

Svesker med marcipan og chokolade er superlækker og enkel konfekt til fx jul. Læg sveskerne i en lage af appelsinskal, stjerneanis og portvin for en ekstra god smag!

Bemærk
Trækketid: 1 døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv skallen af appelsinen. Læg svesker, appelsinskal og stjerneanis i en lille beholder med låg, og hæld spititus over.
Læg låget på, og lad dem trække i et døgn. Ryst/vend den et par gange.
Rul marcipanen ud i ca. 1 cm’s tykkelse mellem 2 stykker husholdningsfilm. Stik den ud i cirkler på 8-10 cm i diameter.
Pak 1 stykke marcipan om hver sveske. Smelt chokoladen, og dyp konfekten heri.
Pynt med lidt mandler, inden chokoladen stivner helt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar