Tortillas med chorizo og avocadocreme

Chorizo er en krydret pølse, som giver masser af spicy smag til det enkle tortillafyld af kidneybønner og stegt rød peberfrugt.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løgene. Rens peberfrugter, og skær dem i tern.
Steg løg og peberfrugter i olie i en gryde ved middel varme i ca. 10 minutter.
Skær chorizoen i skiver, og lad dem stege med i gryden i 5 minutter.
Si vandet fra bønnerne, skyl dem i koldt vand, og hæld bønnerne i gryden.
Halvér avocadoerne, fjern stenene, og tag avocadokødet ud med en ske. Pil og hak hvidløget meget fint (eller pres det).
Blend avocadoerne i en minihakker med hvidløg og cremefraiche til en cremet masse. Smag til med salt og peber.
Skyl og tør salaten, og snit den. Varm tortillas efter anvisningen på pakken. Servér de lune tortillas med chorizofyld, salat og avocadocreme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck