Tortilla med chorizo og peberfrugt

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

En fin ret til brunch eller frokost. Steg tortillaen i små pander, der kan gå i ovnen, eller som én stor tortilla i et ovnfad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær de kolde kartofler i grove tern. Pil og hak løg og hvidløg fint. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Skør chorizoen ud i mindre stykker.
Pisk æg og vand eller mælk sammen med en gaffel, og stænk lidt tabasco eller chiliflager i.
Svits løg, hvidløg og chorizo på en pande. Tilsæt lidt olie, hvis der ikke er nok fedtstof. Kom peberfrugt og kartofler ved, og steg et par minutter. Krydr med salt og peber.
Fordel fyldet i mindre pander, som kan tåle at komme i ovnen, eller brug et ovnfad, og hæld æggemassen over, så den fordeler sig mellem fyldet.
Sæt panderne (eller fadet) i en 180° varm ovn, til æggemassen netop er stivnet.
Servér lun eller kold med frisk oregano.

Tip!

Tortillaen kan steges færdig på panden ved svag varme på komfuret i stedet for at blive sat i ovnen. Du kan også stege tortillaen i en pande over bål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar