Grøntsagsbowl med avocadocreme
19. april 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Servér en stor bowl fuld af frisk kål, gulerødder, edamamebønner og en hjemmerørt avocadocreme.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend yoghurt, avocado, dild og citronsaft til en cremet dressing med en stavblender, og smag til med salt og peber.
Rens kål, gulerødder og sukkerærter. Riv gulerødder i strimler, snit kålen fint, og snit sukkerærterne fint på langs.
Blanchér bønnerne et kort øjeblik i kogende vand.
Fordel kål, gulerødder, sukkerærter og bønner i dybe skåle, og anret med en skefuld avocadodressing ovenpå.
Drys med sesamfrø, og servér evt. med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk