Grøntsagsbowl med avocadocreme

19. april 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Servér en stor bowl fuld af frisk kål, gulerødder, edamamebønner og en hjemmerørt avocadocreme.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend yoghurt, avocado, dild og citronsaft til en cremet dressing med en stavblender, og smag til med salt og peber.
Rens kål, gulerødder og sukkerærter. Riv gulerødder i strimler, snit kålen fint, og snit sukkerærterne fint på langs.
Blanchér bønnerne et kort øjeblik i kogende vand.
Fordel kål, gulerødder, sukkerærter og bønner i dybe skåle, og anret med en skefuld avocadodressing ovenpå.
Drys med sesamfrø, og servér evt. med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar