Tortilla med butternutsquash og bønner

Tortilla med butternutsquash og bønner er super nem og mættende aftensmad for hele familien.

Ingredienser

Sådan gør du

1Pil rødløget, og skær det i fine både. Pres saften af citronen. Vend rødløg med citronsaft og salt i en skål, og lad det trække lidt.
2Pil løgene, og skær dem i fine tern. Hak hvidløg. Skyl butternutsquashen. Flæk den på langs, fjern kernerne, og skær resten i tern (med skallen på). Skræl kartofler, og skær dem i tern.
3Opvarm olie på en sauterepande. Svits løg, hvidløg, spidskommen og chiliflager, til løget bliver klart. Tilsæt butternutsquash og kartofler, og steg i nogle minutter.
4Hæld bouillon ved, og læg låg på. Kog retten i 15 minutter, til alt er mørt. Hæld vandet fra bønnerne, og vend dem i retten. Skru ned for varmen, og kog i 5 minutter. Hak koriander og mynte, og vend det i retten lige før servering.
5Lun tortillaerne hurtigt på en pande. Servér dem med de stegte grøntsager, syltet rødløg og yoghurt. Drys med sorte sesamfrø.

Tip!

Butternutsquash tilhører græskarfamilien og har en lækker smag af – ja, smør og nødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck