Ovnbagt butternutsquash

Bag græskar, æbler og rødløg i ovnen med en blanding af honning, eddike, hvidløg og rosmarin. Så får du det lækreste tilbehør fuld af smag!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft.
Skræl butternutsquash, skær den i grove stykker, og læg dem på et fad beklædt med bagepapir.
Skær pigeonæblerne i både. Pil rødløgene, og skær dem i halve.
Pil og knus hvidløgsfeddene, og hak rosmarinen. Læg det hele på fadet, og tilsæt æbleeddike, honning, salt og peber.
Sæt fadet med garnituren i ovnen, og bag den i ca. 20 minutter, til den er mør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
9. december 2019 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar