Ovnbagt butternutsquash
9. december 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Bag græskar, æbler og rødløg i ovnen med en blanding af honning, eddike, hvidløg og rosmarin. Så får du det lækreste tilbehør fuld af smag!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175° varmluft.
Skræl butternutsquash, skær den i grove stykker, og læg dem på et fad beklædt med bagepapir.
Skær pigeonæblerne i både. Pil rødløgene, og skær dem i halve.
Pil og knus hvidløgsfeddene, og hak rosmarinen. Læg det hele på fadet, og tilsæt æbleeddike, honning, salt og peber.
Sæt fadet med garnituren i ovnen, og bag den i ca. 20 minutter, til den er mør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk