Bagte tortillaer med grøntsager, bønner og cheddar
14. juni 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Giv tortillapandekagerne en tur i ovnen, så osten bliver ekstra sprød og smagen mere intens.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pil rødløg, og skær dem i både. Skyl peberfrugter, og skær dem i tern. Skyl og halvér tomaterne.
Vend grøntsagerne med røget paprika, spidskommen, tomatsalsa, olie, salt og peber i en skål, og fordel dem i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 15 minutter.
Læg tortillaerne på en bradepande beklædt med bagepapir, og fordel de bagte grøntsager ovenpå.
Dræn bønner og majs, og fordel begge dele oven på grøntsagerne sammen med revet cheddar.
Bag tortillaerne i ovnen i ca. 5 minutter, til cheddaren er smeltet.
Skyl og hak koriander, og fordel dem oven på tortillaerne sammen med lidt fraiche. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk