Bagte tortillaer med grøntsager, bønner og cheddar

14. juni 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Giv tortillapandekagerne en tur i ovnen, så osten bliver ekstra sprød og smagen mere intens.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pil rødløg, og skær dem i både. Skyl peberfrugter, og skær dem i tern. Skyl og halvér tomaterne.
Vend grøntsagerne med røget paprika, spidskommen, tomatsalsa, olie, salt og peber i en skål, og fordel dem i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 15 minutter.
Læg tortillaerne på en bradepande beklædt med bagepapir, og fordel de bagte grøntsager ovenpå.
Dræn bønner og majs, og fordel begge dele oven på grøntsagerne sammen med revet cheddar.
Bag tortillaerne i ovnen i ca. 5 minutter, til cheddaren er smeltet.
Skyl og hak koriander, og fordel dem oven på tortillaerne sammen med lidt fraiche. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar