Tigerrejer med ristede grøntsager

Skønne, smagfulde tigerrejer og masser af ristet grønt til. En nem og sund ret, du hurtigt kan bikse sammen.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv skallen af citronen fint. Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Vend rejerne med citronskal, olivenolie, knust hvidløg, plukket dild og salt og peber.
Læg 4 stykker bagepapir på 30 x 30 cm på køkkenbordet, og fordel rejerne oven på papiret. Fold papiret ind over rejerne.
Læg rejepakkerne på en bageplade, og bag dem i en 170° varm ovn i 10 minutter.
Skær blomkål i mindre buketter. Rens og skær peberfrugt i tynde strimler. Skyl og skær sukkerærterne over på langs.
Rist blomkålen godt i olie på en pande. Vend peberfrugt og sukkerærter med blomkålen på panden, og smag til med friskhakket chili, sojasauce og sukker.
Servér rejerne med ristede grøntsager og ristet brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth