Pappardelle med tigerrejer, hvidløg og citronsmør

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

"Pappardelle al limone", som kommer direkte fra Italien, er en lækker pastaret, der typisk spises med kylling eller svinekød. Denne opskrift er med stegte tigerrejer i hvidløg og frisk citronsmør, som giver retten dens velkendte lyse og friske smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og hold pastaen varm.
Pil hvidløgsfeddene, og snit dem fint. Riv citronskallen fint og pres citronen, så saften kan bruges.
Opvarm en pande med alt smørret, steg tigerrejer og hvidløg i smørret i 3 minutter, og tilsæt fintrevet citronskal og -saft.
Vend pastaen sammen med tigerrejeblandingen på panden, og smag retten til med salt og peber.
Anret pastaretten på et fad, drys med basilikumblade og friskrevet parmesan, og servér straks.

Tip!

Retten kan laves med andre pastatyper og med almindelige små rejer. Smørret kan erstattes af olivenolie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar