Ristede græskarkerner

16. marts 2022 af .

Foto: Mathilde Landry

Uanset om du bruger græskarkerner fra et græskar eller købte fra supermarkedet, kan du nemt riste dem sprøde på en pande med lidt olie og krydderier.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil kernerne ud af græskaret, og rens dem i en skål med vand.
Tør kernerne i et rent viskestykke. Bruger du købte græskarkerner, springer du bare disse trin over.
Rist kernerne på en pande med olie og krydderier, til de er gyldne og sprøde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar