Ristede græskarkerner
16. marts 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Mathilde Landry
Uanset om du bruger græskarkerner fra et græskar eller købte fra supermarkedet, kan du nemt riste dem sprøde på en pande med lidt olie og krydderier.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil kernerne ud af græskaret, og rens dem i en skål med vand.
Tør kernerne i et rent viskestykke. Bruger du købte græskarkerner, springer du bare disse trin over.
Rist kernerne på en pande med olie og krydderier, til de er gyldne og sprøde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk