Pitabrød med ristede grøntsager, kikærter og yoghurtdressing

19. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

De ristede og krydrede grøntsager med kikærter mætter så godt, at du slet ikke savner kødet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl alle grøntsagerne, og skær dem i mundrette stykker og små buketter. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl og afdryp kikærterne.
Vend grøntsager, rødløg og kikærter sammen med olie i en skål, krydr med garam masala, salt og peber, og fordel det hele i et ovnfad med bagepapir i bunden. Rist blandingen i ovnen i ca. 35 minutter, og vend godt rundt i det undervejs, så det hele bliver jævnt ristet.
Pil skalotteløget, og hak det fint. Skyl og hak persille og mynte fint. Rør det hele sammen med yoghurt, citronsaft og honning. Smag dressingen til med salt og peber.
Lun pitabrødene, og fyld dem med ristede grøntsager, smuldret feta og yoghurtdressing. Servér chilisauce til.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar