Smørrebrød med hønsesalat med asparges

Hønsesalat med asparges er en smørrebrødsklassiker, og det er der en grund til, for den smager hamrende godt!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kyllingefileterne ved lav varme i en gryde med vand tilsat peberkorn og laurbærblade i 12 minutter. Hæld vandet fra. Afkøl.
Skræl aspargeserne, og skær dem i 3 cm lange stykker. Læg dem i en gryde med spilkogende vand i 2 minutter. Afkøl dem i iskoldt vand, og dup dem tørre.
Riv skallen af citronen. Rør yoghurt med mayonnaise, finthakket basilikum og citronskal, og smag til med salt og peber. Tag lidt af citronmayonnaisen fra til at smøre brødene med.
Skær de kolde kyllingefileter i små tern, og vend dem i citronmayonnaisen sammen med aspargesstykkerne.
Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Rist brødet, og smør det med lidt af citronmayonnaisen.
Fordel hønsesalaten oven på brødet, og drys med forårsløg og peber fra kværn.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft