Smørrebrød med æg og rejer
6. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En klassisk mad med æg og rejer hører hjemme på ethvert smørrebrødsbord. Top med frisk rogn for en ekstra luksuriøs mad!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene i 9 minutter, så de er hårdkogte.
Lad dem køle af i koldt vand, pil dem, og skær dem i skiver.
Pil rejerne. Riv skallen og pres saften af citronen.
Rør mayonnaisen med revet citronskal og -saft, og smag til med salt og peber.
Smør rugbrødet med smør, og anret med æg, citronmayonnaise, rejer, stenbiderrogn og brøndkarse.
Drys med salt og peber, og nyd.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk