Smørrebrød med fiskefilet, asparges og lakserogn

Sprødstegt fiskefilet med grønne asparges smager himmelsk på et stykke rugbrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Del hver fiskefilet i 2 stykker, og krydr med salt og peber. Vend dem omhyggeligt i rugmel.
Smelt smørret på en stor pande, og steg fiskefileterne i ca. 3 minutter på hver side, til de er helt sprøde og gyldne.
Skær de nederste ender af aspargesene, og skær dem i 4 cm lange stykker let på skrå. Læg dem i en gryde med spilkogende, saltet vand i 1- 2 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl straks aspargesene i koldt vand.
Smør rugbrødet med smør, og skær hver brødskive over i trekanter. Læg lidt skyllet frisésalat på brødet, så et stykke fisk, en lille skefuld mayonnaise og en dessertske med lakserogn.
Pynt til sidst med asparges, klippet dild, skyllede ærteskud, citron skåret i både og et drys peber fra kværn.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar