Smørrebrød med dildsild
6. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Normalt spises sild mest til påske og julefrokoster, men fisken gør sig også godt på et klassisk stykke smørrebrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil de 3 slags løg, og skær dem i tynde skiver.
Blend ½ dl af mayonnaisen med 1 håndfuld frisk dild. Vend blandingen i resten af mayonnaisen, og smag til med lidt løg, salt og peber.
Skær sildefileterne til, så de passer til rugbrødet. Tør sildefileterne på begge sider, og pensl dem med olie.
Hak 2 spsk. dild fint, og vend sildefileterne i dilden. Drys salt og peber på.
Smør rugbrødet med dildmayonnaisen, og læg sildefileterne på.
Pynt med de 3 slags løg, og drys med tørret dild samt resten af den friske dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk