Smørrebrød med lakserillette
6. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Lakserillette med ferks og røget laks på et lag af flødeost med gode krydderurter smager skønt på et stykke rugbrød. Byt den traditionelle laksemad ud med denne mere luksuriøse udgave.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær den ferske og den røgede laks i tern. Pil løget, og hak det fint.
Vend laksen med løg, sennep og halvdelen af de hakkede krydderurter.
Rør flødeosten med fintrevet peberrod, resten af hakkede krydderurterne, og smag til med salt og peber.
Skyl æblet, skær det i tynde skiver, og dryp med citron.
Smør rugbrødet med flødeost, og anret med lakserillette, æbler, revet peberrod og friske krydderurter.
Tip!
Fersk fisk skal fryses i 24 timer inden brug.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på lakserilette som forret
Powered by Froala Editor