Hønsesalat med asparges og rygeost
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Hønsesalaten får en let røget smag med rygeosten. Hvis du ikke er så vild med rygeost, så bruger du bare en almindelig flødeost naturel.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg kyllingebrystfileterne i en gryde, og hæld vand i gryden, så det netop dækker. Tilsæt salt, hele peberkorn og laurbærblad. Kog kyllingebrystfileterne i ca. 15 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, og skær kødet i mundrette stykker.
Rør rygeost sammen med cremefraiche. Hak basilikum og purløg, og vend det i dressingen sammen med salt og peber.
Lad aspargesene dryppe af i en sigte. Vend dem i dressingen sammen med kyllingekødet.
Steg bacon sprødt og gyldent på en tør pande. Afdryp på fedtsugende papir.
Anret hønsesalaten i en skål, og pynt med den stegte bacon. Servér med lyst brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk