Røget laks med urter

En lille lækker appetizer, som nærmest laver sig selv. Den syrlige dressing klæder laksens fedme rigtig godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens forårsløg og radiser, og skær dem i helt tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern. Læg grøntsagsskiverne i iskoldt vand i en skål for at gøre dem helt sprøde.
Pluk, skyl og tør persillen.
Riv citronskallen fint. Smag cremefraiche til med fintrevet citronskal, salt og peber.
Anret lakseskiverne på tallerkener, og sæt toppe af cremefraichedressing ovenpå.
Pynt med forårsløg, radiser og persille, og drys med lidt ekstra fintrevet citronskal. Spis brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth